VÅR GODA ERFARENHET

BORN IN 2019

We're so happy and enjoying the family so much😍. Thank you again for helping us along the way towards our little miracle! ✨✨❤️Jag har sedan tidig ålder haft fruktansvärda problem med mensvärk, kramper som gjort att jag svimmat och legat totalt däckad i flera timmar. Det har påverkat mitt liv oerhört mycket och jag har otaliga gånger varit tvungen att ta mig hem från jobb, skola, träning och andra tillställningar. Har besökt olika gynekologer genom åren som alla konstaterat att "inget var fel"......

Jag är den nya bebiset år 2019Hjärtligt Tack!!Kronisk ryggsmärta i 14 år

JUNE  29, 2014

Jag har blivit mamma nu


Vi har försökt få barn i över 2,5 års tid. Det har varit jobbiga år då vi sett kollegor, släktingar och vänner bilda egna familjer. Vi har gjort medicinska undersökningar som visat att allt är som det ska. Orken började ta slut och vi började tänka på IVF behandling. Så kom vi på att vi inte provat akupunktur. Vi bokade in en tid på Swe Kinesisk Klinik hos Dr Ying. Jag började med akupunkturbehandling och det tog bara 3 månader tills jag blev gravid. Det är ett mirakel och helt fantastiskt!

Maria, 34 år
JUNE 14, 2018

Allergi och astma


Min son på 13, blev allergisk mot hund efter att vår egen hund gick bort 2013. Sen har han sedan han var liten haft ansträngnings-astma. Han är en aktiv basketspelare men har under stressade situationer ofta fått svårt att få luft, och har därför aldrig lämnat huset utan sin "Bricanyl". Redan under sin första behandling var han helt lyrisk. Han beskrev att när han låg där på behandlingsbänken och kände hur han för första gången på länge kunde andas djupt och känna hur han fick "syra" luft till lungorna. Nu efter 20 behandlingar känner han knappt några problem med andningen och han reagerar inte lika kraftigt på hundar. Det finns även hundar han inte allt känner av. Som mamma, känns det dessutom fantastisk att se hur "Guo och Ying" de 2 akupunktörer visar en sådan omsorg till min son. Och min son känner stor tilltro till dem och har full tillit till deras kunskapar.

Maibritt Johnsson

JUNE , 2018

Kronisk ryggsmärta i 14 år


Jag genomgick en stor ryggoperation för 14 år sedan, en operation som skulle ta bort min scolios diagnos. Operationen utfördes och metall sattes in i hela ryggraden för att stabilisera så att scoliosen inte skulle förvärras och därmed kväva mina inre organ (steloperation). Efter operationen ficks jag tyvärr kronisk ryggsmärta som inte gick att behandla med något annat än starka mediciner som jag ätlt i 14 år och samtidigt fått höja doserna flertal gånger då smäatan inte gick att hantera. Efter att min mamma började gå Dr. Guo och Dr. Ying med goda resultat, blev jag introducerad hos dem. I drygt 2 år har jag gått hos dem har behandlat mig 2 gånger i veckan då detta var långvarig smärta som de skulle handskas med. 

Idag, har jad slutat med alla mina mediciner tack vare dem och mitt tålamod. De har gett mig liv tillbaka utan starka mediciner och i skrivande stund är jag dessutom höggravid vilket inte skulle vara en möjlighet med de mediciner jag gick på. Jag har allt att tacka dem för och de mirakel de har utfört hos mig!

Sharon Gerszbejn
JULY 25 , 2018

Vårt barn föddes 2019.


Jag har sedan tidig ålder haft fruktansvärda problem med mensvärk, kramper som gjort att jag svimmat och legat totalt däckad i flera timmar. Det har påverkat mitt liv oerhört mycket och jag har otaliga gånger varit tvungen att ta mig hem från jobb, skola, träning och andra tillställningar. Har besökt olika gynekologer genom åren som alla konstaterat att "inget var fel", fick bara mer och mer smärtstillande utskrivet som ändå inte hjälpte. I samband med att min sambo och jag försökt få barn under en lång period bestämde jag mig för att börja på akupunktur hos Prof.Guo Akupunktur  Klinik. Dels för att få bukt med min mensvärk och dels för att kanske kunna få hjälp med att få barn på naturlig väg (i mitt huvud har jag alltid tänkt att dessa delar hör ihop). Jag fick ett underbart bemötande från första stund och det är ett speciellt lugn som infinner sig när man kliver in genom dörren. Att bli tagen på allvar för sina problem och att någon ser helheten samt faktiskt finner lösningar har varit direkt avgörande för mitt psyke efter alla år med problem. Under den tid jag gått på akupunktur så har inte bara mensvärken blivit bättre, utan jag har även fått mer balans i kroppen och en mer välmående känsla överlag hela månaden.  Och för några veckor sedan så gick drömmen i uppfyllelse.. jag och min sambo väntar äntligen barn💖. Tack vare lyhörd, snäll, kunnig och professionell personal på Prof.Guo Akupunktur Klinik.


Emma Sturesdotter
Ocb 28 , 2019

Hjärtligt Tack!!


Jag har haft  kronisk ryggvärk  under flera år.  Akupunkturen hjälpte mig så mycket att jag känner mig som ny människa idag. Jag har slutat med smärtstillande medicin och kan umgås med min familj samt mina barnbarn utan att ha ont i ryggen. Jag är jättetacksam till båda dr.Yng och dr.Wanchun Guo. Från första dag fick jag det högt professionella bemötande och omtanke. 

Jag upplever dem som mycket kompetenta. Därför ger jag dem bästa rekommendationer!

Svetlana .


Amiralsgatan 24b, 211 55 Malmö

             

 040-6269 666 / 0721-619 666

            

info@kinesiskklinik.se

Copyright @ All Rights Reserved